img_0239_2.jpg

Detta hände mig!

Läs vittnesbörden från några församlingsmedlemmar om vad som hänt i deras liv.

Länk till vittnesbörd

Böneämnen

Vi tror att Gud hör när vi ber och att han svarar! Vi ber gärna för dig. Skriv ner ditt böneämne och skicka till oss.

kontakt@akerbofrikyrkoforsamling.se

Bibelläsningsplan

Vi har en gemensam Bibelläsningsutmaning i församlingen. Ta chansen till en positiv livsförvandling! Hör gärna av dig till församlingen och berätta om du får positiva erfarenheter av och genom läsningen.

Bibelläsningsplan

Inspelningar

Nu kan du lyssna eller ladda ner undervisning från våra gudstjänster och konferenser. Välkommen att ta del av vårt media-arkiv.

Klicka här

Välkommen till Åkerbo Frikyrkoförsamling

Välkommen till Åkerbo frikyrkoförsamlings hemsida! Här hittar du kortfattade beskrivningar på vad som händer i vår församling. Det finns också kort sammanfattat vad vi tror och står för.

Du är alltid välkommen att delta i våra samlingar. Om du har frågor så går det också bra att kontakta oss via telefon eller email.

Julfest i kapellet

Välkommen till julfest i Ebenezerkapellet söndagen den 17 december! Alla är välkomna även om du inte är medlem i församlingen!